Om os

FindMe er et dynamisk team med gåpåmod. Vores personale er uddannelsesmæssigt bred, og vi har hver især vores egen faglighed - tilsammen har vi kombineret det til TeamFindMe. 


Vores fleksible vikarløsninger er både med til b.la at fremme arbejdskraft, sund mental trivsel  og gøre en stor forskel for de danske virksomheder.


Vi står til tjeneste 24/7 i 365 dage, så du kan altid træffe os, når der opstår akutte situationer. Vi går meget op i, et stærkt tværfagligt professionelt kontakt med henblik på, at opfylde jeres behov. Vi står for at søge, udvælge kandidater, afholde løbende samtaler og udarbejde de bedste kandidatpræsentationer.

Efter jeres bekræftelse på samarbejde går vi i dybden med at undersøge et eller flere passende match efter jeres behov og mangler. Vi er anderledes end de fleste vikarbureauer. Med en stor faglig viden og kendskab inden for rekruttering, kommuniksation B2B og B2C startede vi firmaet FindMe.

For mig er en vikar ikke blot "en vikar" - det indebære så meget mere, og kan så meget mere for den enkelte virksomhed. Vikaren er en ekstra vigtig brik i arbejdspladsen som giver et flow af god og sund trivsel. Menneskeligt kontakt, forståelse, og god servce er en af vores største egenskaber. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder med kvalificeret arbejdskraft, ligeså vel som jeg brænder for, at give denne mulighed til mange vikarer. En vikar kan løse nogle af de personaleudfordringer i kan stå med, og de bør ikke tages for givet. FindMe

- HR konsulent 

Vores store drømme inden for dette felt, er at skabe vækst, udvikling og sund dannelse for alle. Vi mener, at alle har forskellige ambitioner, talenter, mål og erfaringer inden for forskellige felter. Disse felter går vi nøje igennem og ansætter på baggrund af vores og jeres ønskelige egenskaber. 

Hos FindMe har vi et fokuspunkt på den samfundsmæssige mangel på mandskab, hvilket kan føre til stressede og hektiske situationer for jeres egne medarbejdere - alt dette værner vi om og kommer med den bedste løsning. FindMe er til, for at blive. 

             


FindMe

- Kommunikation og adminstration